Sertifikovani članovi

Srdjan Vukčević

Srđan u Mindfulness područje dolazi sa preko 20 godina formalnih i intenzivnih treninga liderstva i coachinga, kao i sa iskustvom u nastavi i obrazovanju. Kroz treniranje Kendoa i Aikidoa više od 20 godina, takođe je imao opsežnu praksu Zen meditacije. Posljednjih 15 godina radio je sa rukovodiocima, vlasnicima preduzeća i njihovim timovima kako bi na mjerljiv način poboljšao njihovu lidersku i organizacionu efektivnost kroz razne intervencije bazirane na Mindfulnessu i coaching.

MBI: MBP, Mindful Schools, 1-1 mindfulness

Tel: +382 67 253425‬
Email: srdjan@bluecoach.me
Web: bluecoach.me

Saša Radović

Saša je sertifikovani učitelj MBSR Mindfulness-Based Stress Reduction (Institute for Mindfulness-Based Appraches–IMA) i instruktor MBCT-L Mindfulness-Based Cognitive Therapy for Life, (Oxford Mindfulness Foundation-OMF). Osnivač je nacionalnog udruženja mindfulness učitelja Mindfulness Montenegro koje predstavlja Crnu Goru u EAMBA-European Associations for Mindfulness. Podučava mindfulness u Podgorici i online.

MBI: MBSR, MBCT-L, MBP, 1-1 mindfulness

Tel: +382 67 643 074
Email: sasha.d.radovic@gmail.com

Pridruženi članovi

Magdalena Živković

Magdalena je psihologinja koja decenijama radi s ljudima i još je uvijek to inspirira. Velika je zagovornica cjeloživotnog učenja i fascinirana ljudskim umom. Godinama prakticira punu svjesnost – mindfulness, a podučava od 2014. godine. Želja joj je da u njezinu radu ljudi pronalaze smisao i vrijednosti koje mogu prenijeti u svoju svakodnevicu. Radost učenja je tada obostrana, a put ka kolektivnoj dobrobiti otvoren. Članica je regionalne zajednice mindfulness entuzijasta MIR – Mindfulness Inicijativa Regije. 

MBI: MBP, 1-1 mindfulness

Tel: +385 99 701 56 44
Email: magdalena.zivkovic@gmail.com
Web:  zajednica.com.hr

Spomenka Brašić

Spomenka je novinar publicista, profesorica slavistike na Univerzitetu Gent u Belgiji. Učitelj mindfulnessa, učenica dr Edel Maexa, jednog od pionira Mindfulnessa u Evropi i svijetu. Pohađala je treninge na Klinici za stres u Antverpenu u Belgiji.
Promoter i istraživač na polju Mindfulnessa, osnivačica Mindfulness centra Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Specijalnosti: Mindfulness kao preventiva burn-outa i depresije, Mindfulness komunikacija, Mindfulness art.

MBI: MBP, 1-1 mindfulness

Email: spomenkabrasic@gmail.com
FB: Mindfulness Centar Sarajevo

Berna Beba Hamzai

Berna je magistar psihologije i sertifikovana učiteljica MBSR Mindfulness-Based Stress Reduction (Mindfulness Institute Turkey). Osnivačica je Mindfulness Macedonia gdje vodi MBSR i druge MBIs (Mindfulness-Based Interventions), u Sjevernoj Makedoniji. Članica je profesionalne regionalne mindfulness zajednice MIR – Mindfulness Inicijativa Regije.

MBI: MBSR, MBP, 1-1 mindfulness

MBI: MBSR, MBP, 1-1

Tel: +389 70 443011
Email: berna@mindfulnessmacedonia.com
Web: mindfulnessmacedonia.com