Sertifikovani članovi

Saša Radović

Saša je sertifikovani učitelj MBSR Mindfulness-Based Stress Reduction (Institute for Mindfulness-Based Appraches–IMA) i instruktor meditacije (Rigpa). Osnivač je Mindfulness Montenegro, inicijative koja predstavlja Crnu Goru u EAMBA-European Association of Mindfulness-Based Approaches. Jedan je od inicijatora regionalne zajednice mindfulness entuzijasta MIR – Mindfulness Inicijativa Regije. Mindfulness praksom se bavi od 1993 godine i podučava mindfulness intervencije (MBI) u Podgorici i online.

MBI: MBSR, MBP

Tel: +382 67 643 074
Email: sasha.d.radovic@gmail.com

Srdjan Vukčević

Srdjan je sertifikovani mindfulness učitelj. U Mindfulness područje dolazi sa preko 20 godina formalnih i intenzivnih treninga liderstva i coachinga, kao i sa iskustvom u nastavi i obrazovanju. Kroz treniranje Kendoa i Aikidoa više od 20 godina, takođe je imao opsežnu praksu Zen meditacije. Posljednjih 15 godina radio je sa rukovodiocima, vlasnicima preduzeća i njihovim timovima kako bi na mjerljiv način poboljšao njihovu lidersku i organizacionu efektivnost kroz razne intervencije bazirane na Mindfulnessu i coaching.

MBI: MBP, Mindful Schools

Tel: +382 67 253 425
Email: srdjan@bluecoach.me
Web: bluecoach.me

Pridruženi članovi

Magdalena Živković

Magdalena je psihologinja koja decenijama radi s ljudima i još je uvijek to inspirira. Velika je zagovornica cjeloživotnog učenja i fascinirana ljudskim umom. Godinama prakticira punu svjesnost – mindfulness, a podučava od 2014. godine. Želja joj je da u njezinu radu ljudi pronalaze smisao i vrijednosti koje mogu prenijeti u svoju svakodnevicu. Radost učenja je tada obostrana, a put ka kolektivnoj dobrobiti otvoren. Članica je regionalne zajednice mindfulness entuzijasta MIR – Mindfulness Inicijativa Regije. 

MBI: MBP

Tel: +385 99 701 56 44
Email: magdalena.zivkovic@gmail.com
Web:  zajednica.com.hr